"Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen."

Gróf Széchenyi István

Adomány összege:

Egyéb: Ft

Üzenet, megjegyzés a Puli részére:

Email cím:
Név:

Adományozás célja:

Adatvédelem Kis Lépés Klub támogatóknak

Információküldésénél kérjük, hogy elérhetőségi, azonosításra alkalmas adatokat adjanak meg. Kérésre ezeket az adatokat bármikor helyesbítheti vagy törölheti.

Az üzemeltető a megadott adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben foglaltak szerint kezeli és védi.

További releváns törvények: A hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvénybanktitokra vonatkozó rendelkezése.

Impresszum

A Puli Space Kis Lépés Klub bankkártyás támogatási oldal támogatója a Voxinfo Kft.

Voxinfo Kft.
Bécsi út 100.
1034 Budapest
Telefon: (06-1) 225-7603
www.voxinfo.hu
info {at} voxinfo.hu

Puli Space Technologies Kft. Impresszum

Tudnivalók Kis Lépés Klub támogatóknak

Felhasználási feltételek

A bankkártyás támogatás révén Ön kényelmesen és biztonságosan küldheti el támogatását a Puli Space projektnek. Az egyszeri online bankkártyás támogatás az OTP Bank Nyrt. OTPdirekt rendszerén keresztül történik kizárólag a jelzett bankkártya típusok elfogadásával. A Kis Lépés Klub bankkártyás támogatói oldal üzemeltetését a Voxinfo Kft. segíti.

Az OTPBank OTPdirekt rendszere a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard és Maestro típusú kártyákat fogadja el. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadja el a rendszer, ha annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi. Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó fizetéshez, illetve vásárláshoz.

A támogatásról egyszerű bizonylat készül, melyet elektronikus levél formájában juttat el a rendszer a Felhasználó számára, ezért valós e-mail cím megadása kötelező.

Az OTP Bank a sikeres fizetést/vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni.

Az OTP Bankot jutalék illeti meg.

A támogatás lemondásának módja

A Kis Lépés Klub támogatói tudomásul veszik, hogy a támogatás befizetését az ügylet természetéből fakadóan nem lehet lemondani, vagy a befizetett összeget utólag visszakérni.